Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe curcubeul-magic.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inscriere, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Refuzul dumneavoastra determina neinceperea actiunilor de inscriere pe site.Accesarea curcubeul-magic.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de noi.
Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile noastre sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de noi prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Ne obligam ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prin creare unui cont pe site-ul nostru veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele in intervale temporale regulate, avand insa posibilitatea de a renunta la aceasta forma de anunt, site-ul prezentand uneltele potrivite pentru a face asta.
Curcubeul-magic.ro va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic,ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private Ón sectorul comunicatiilor electronice precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.